Ugaona zidna zaštita

Ugaona zidna zaštita predstavlja idealno rešenje za očuvanje uglova zidova u različitim prostorima, od poslovnih objekata do bolnica i škola. Ova vrsta odbojnika štiti ne samo od fizičkih oštećenja, već ima i protivpožarnu klasifikaciju B-S3, što znači da zadovoljava visoke standarde sigurnosti. Ovi odbojnici su izuzetno otporni na udarce i hemikalije, čime se osigurava dugotrajna i efikasna zaštita zidova.

Ugaoni odbojnici su izrađeni od standardnih PVC elemenata i aluminijuma, što ih čini čvrstim i dugotrajnim. Njihova površina, iako ima tačkast(reljefni) izgled, jednostavna je za čišćenje, što olakšava održavanje higijene u prostorima gde su postavljeni. Osim što štite od fizičkih oštećenja, ovi odbojnici su takođe otporni na razvoj bakterija, plesni i gljivica, čineći ih posebno prikladnim za bolnice, čekaonice, ambulante, škole i druge javne prostore.

Ugrađivanje ugaonih odbojnika je jednostavno, budući da se mogu montirati pomoću samoljepljive trake ili ljepila za montažu. Njihova diskretna konstrukcija sa ravnom strukturom čini ih neprimetnim u prostoru, dok konstantan ugao od 90 stepeni obezbeđuje kontinuiranu zaštitu ivica zida.

Odbojnici su dostupni u različitim verzijama, uključujući ojačane, elastične za apsorpciju udara, nehrđajući čelik, gumu i PVC. Takođe, mogu se dobiti u različitim dužinama i dimenzijama „krila“, sa fiksnim ili podesivim uglom otklona. Široka paleta boja omogućava vam da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem prostoru.

Namenski dizajnirani za ugaonu zidnu zaštitu, ovi odbojnici pronalaze svoju primenu u različitim okruženjima, uključujući bolnice, čekaonice, ambulante, škole, poslovne objekte i druga mesta gde postoji visok rizik od oštećenja. Efikasna zaštita uz dodatak estetskog doprinosa čini ih izuzetno korisnim elementom u očuvanju izgleda i funkcionalnosti prostora.

Scroll to Top