Ulazni otirači

Elegancija, Bezbednost i Čistoća u Jednom.
Pažljivo odabrani otirač nije samo sredstvo za zadržavanje prljavštine i vlage, već dodaje dozu elegancije celom domu, stanu ili poslovnom prostoru, stvarajući na prvi pogled dojam o vlasniku

Profesionalni ulazni otirači ne samo da štedie vreme potrebno za održavanje, već i značajno smanjuju rizik od povreda uzrokovanih padom na mokrom podu.

Za spoljne ulaze (zona 1), preporučuje se korišćenje gumenih otirača, aluminijumskih varijanti i četkica za čišćenje. Oni igraju ključnu ulogu u zadržavanju nečistoće i vode već pri ulasku, čime se održava čist i siguran ulazni prostor.

Kada je reč o unutrašnjim prostorima (zone 2-3), preporučujemo korišćenje profesionalnih otirača napravljenih od odgovarajućih tekstilnih materijala, sa ojačanim ivicama i anti-kliznom poleđinom. Osnovna prednost profesionalnih otirača je njihova izuzetno visoka moć upijanja, što znači da efikasno zadržavaju vlagu i prljavštinu, čuvajući unutrašnjost prostora čistom i sigurnom.

Unnix-Safety se ponosi jednim od najvećih asortimana profesionalnih ulaznih otirača, savršenih za sva godišnja doba i različite primene. Naša paleta proizvoda ne samo da zadovoljava funkcionalne zahteve već i pruža estetski doprinos, stvarajući dobar prvi utisak kod posetilaca ili klijenata. Bez obzira na potrebe vašeg prostora, Unnix-Safety ima rešenje koje kombinuje stil, efikasnost i sigurnost.

Ulazni otirači Unnix spadaju u grupu proivoda profesionalnih ulaznih otirača koji ne služe samo za siguran ulaz u zgrade i poslovne prostore već i kao visoka efikasna zona za uklanjanje nečistća sa cipela.

  • Prolazak kroz zonu čišćenja će uhvatiti većinu prljavštine i vlage koja bi inače bila uneta u zgrade ili poslovni objekat
  • Možete izabrati unutrašnji tekstilni ili spoljašnji pojas za čišćenje sa gumenim ili tekstilnim otiračima
  • Ulazni otirači Unnix su važan element koji pomaže u stvaranju pozitivnog prvog utiska prilikom ulaska u vaš prostor, zgradu, poslovni prostor ili druge javne prostore
  • Naši profesionalni otirači i prostirke koriste se za velike površine sa visokim funkcionalnim parametrima
  • Proizvodi su pogodni za upotrebu na mestima sa visokim pešačkim saobraćajem, kao što su: tržni centri, aerodromi, hoteli, muzeji, restorani, banke i poslovno stambeni objekti.

Profesionlani ulazni otirači su specijalno podeljeni na tri sistema zona za čišćenje:

Otirači prve zone čišenja – spoljni otirači zadržavaju grubu prljavštinu prilikom ulaska u prostor. Ovi otirači se obično postavljaju na otvorenim prostorima i zahtevaju otpornost na atmosferske uticaje kako bi efikasno obavljali svoju funkciju čišćenja.

Otirači druge zone čišćenja – imaju ključnu ulogu u međuprostoru ili unutrašnjem delu poslovnog prostora. Tekstilne konfiguracije ovih otirača namenjene su efikasnom uklanjanju i grubih i finih nečistoća s obuće prilikom unosa u prostor.

Otirači teće zone čišćenja – predstavljaju profesionalna rešenja sa gumiranom podlogom, savršena za efikasno zadržavanje fine prljavštine poput peska i vlage. Pažljivo odabrani profesionalni otirači imaju sposobnost hvatanja i zadržavanja do 80% prljavštine sa obuće prolaznika, obezbeđujući tako čist i siguran prostor. Ovi otirači nude dodatnu sigurnost, eliminišući rizik od proklizavanja i statičkog naboja. Njihova funkcionalnost ne samo da održava čistoću prostora, već i pruža dodatni sloj bezbednosti.

Garancija na kvalitet 24 meseca

Scroll to Top