O nama

Unnix-Safety sa ponosom deli svoju strast prema pružanju vrhunskih rešenja u veleprodaji otirača i zaštite od proklizavanja. Naša priča započinje prezentacijom proizvoda vrhunskog kvaliteta koji ne samo da odražavaju našu poslovnu filozofiju, već i unapređuju svakodnevne radne i životne prostore.

U centru naše delatnosti je veleprodaja otirača visokog profesionalnog standarda, prilagođena različitim potrebama naših klijenata. Bilo da se radi o unutrašnjim, spoljašnjim ili industrijskim otiračima ili inovativnim rešenjima za zaštitu od proklizavanja, naša široka paleta proizvoda pruža sveobuhvatna rešenja za unapređenje radnih i životnih prostora.

U našem asortimanu takođe možete pronaći PVC podloge, zidne zaštite, odbojnike i ugaone zaštite za ivice zidova – sve što je potrebno kako biste stvorili siguran, funkcionalan i estetski privlačan prostor. Posvećeni smo svakom detalju, jer verujemo da svaki element prostora doprinosi ukupnom iskustvu i dobrobiti korisnika.

Sa ponosom ističemo da smo zvanični distributer češke kompanije specijalizovane za proizvodnju profesionalnih spoljnjih i unutrašnjih otirača, kao i zidne zaštite. Ova saradnja nam omogućava da obezbedimo proizvode vrhunskog kvaliteta, proizvedene od strane lidera u industriji.

Hvala vam što ste deo naše priče. Unnix-Safety nije samo brend – to je simbol kvaliteta, pouzdanosti i posvećenosti stvaranju prostora koji inspiriše i štiti.

Scroll to Top