Antibakterijski Stik Otirači

Antibakterijski stik otirači predstavljaju vrhunsku liniju odbrane u prostorima koji zahtevaju izuzetno visok nivo higijene. Ovi otirači, često korišćeni u medicinskim ustanovama, ističu se svojim antibakterijskim svojstvima i praktičnim dizajnom.

Zahvaljujući svojoj lepljivoj površini, antibakterijski otirači se lako koriste i održavaju. Svaki list u paketu je opremljen belim nelepljivim brojem u uglu, omogućavajući jednostavnu identifikaciju preostalih listova. Paket sadrži 30 prenosivih listova folije, pružajući dugotrajnu zaštitu. Antibakterijski otirači su široko primenjivi, posebno u oblastima gde je higijena od ključnog značaja. Njihova česta primena obuhvata prehrambenu industriju, bolnice, laboratorije i sve druge prostore gde se zahteva visok nivo čistoće i zaštite od bakterija.

Ovi otirači su samolepljivi, što znači da se lako postavljaju na odgovarajuća mesta. Njihova praktičnost dolazi do izražaja prilikom brze zamene listova. Samolepljivi dizajn čini ih izuzetno korisnim za održavanje higijene u prostorima sa povećanim rizikom od bakterijske kontaminacije.

Sa svakim listom opremljenim za identifikaciju i jednostavnu zamenu, antibakterijski stik otirači postaju ključni deo suve dezo barijere. Pored medicinskih ustanova, ovi otirači su neophodni u svim prostorima gde je bezbednost i čistoća od najveće važnosti. Dodatni sloj bezbednosti pružaju dezo barijere Safety. Namenski dizajnirane za čišćenje i dezinfekciju obuće, ove barijere su nezamenjive u prostorima gde se održava kontakt sa hranom, kao što su kuhinje, proizvodne linije i ketering servisi.

Scroll to Top