Antiklizne trake

Antiklizne trake predstavljaju brzo i ekonomično rešenje za sprečavanje nezgoda na mokrim, klizavim i opasnim površinama. Ove profesionalne antiklizne trake su ključni deo zaštite u sredinama gde je neophodno obezbediti sigurnost uz prateći program.

Klizave površine često mogu da budu izvor povreda, a posebno su opasne kada su mokre ili zaleđene. Antiklizne trake pružaju efikasnu zaštitu na područjima gde je potrebno sprečiti proklizavanje, naročito tokom zimske sezone kada smo izloženi klizanju usled snega i zaleđenih površina, poput stepenica.

Ove antiklizne trake su posebno dizajnirane za zaštitu klizavih stepenica, pružajući jedinstven proizvod za poboljšanje sigurnosti. Uz upotrebu jednostavnih mera za povećanje sigurnosti podova, poput efikasnih protivkliznih materijala, antiklizne trake pružaju profesionalno rešenje za različite površine, uključujući podove, pločice, bazene, čamce i industrijske podove.

Samolepljive antiklizne trake, prekrivenie finim, srednjim, grubim ili veoma grubim mineralnim zrncima, garantuju stabilno prianjanje na podlogu. Inovativna kompozitna tehnologija u proizvodnji čini antiklizne trake izuzetno izdržljivim, optimalnim za laku i efikasnu ugradnju, i pruža dugoročno rešenje za sprečavanje klizanja u svim uslovima.

Antiklizne trake Unnix su odlično rešenje za opasne oblasti kao što su šetališta, stepenice i platforme. Sa ekstra čvrstim granulama koje garantuju dugotrajan efekat, ove trake obezbeđuju sigurnost na izloženim površinama kako u unutrašnjim, tako i u spoljašnjim prostorima. Poboljšavaju bezbednost kretanja na klizavim stepenicama i drugim površinama, čineći ih idealnim rešenjem za zaštitu od proklizavanja, nesreća i povreda.

Scroll to Top