Zastita parketa od stolice  

Zastita parketa od stolice

Zastita parketa od stolice  kako da resimo problem,pitamo se da li postoji način da se zaštiti pod od ogrebotina koje proizilaze pod točkovima kancelarijske stolice?

  • Resite problem sa oštecenim podom Parketom u vasoj kancelariji,obezbedite se na vreme da vas pod nebi izgledao ovako.  

 

Problem oko zastite vasih tvrdih podova u vasim poslovnim protorima kanelarijama i radnim Sobama.Svakodnevnom upotrebom Kancelarijske stolice u poslovnm prostoru ili u radnoj sobi upotrebom Stolice i dugoročno kretanje točkova na jednom mestu može da izazove  Trajna oštećenja na površini, promene boje, i uništavanja dekorativnog sloja poda. ,Postoje štete koje zahtevju popravku i sanaciju tvrdih podova , a samimi tim prave vam trsoskove  .

 

       U ponudimo imamo velik izbor razlicitih dimenzija zaštitnih  podloga za Stolice, radi zatite tvrdih podva parketa.

  • Ispod kancelarijskih  stolica su najfrekventniji dijelovi poda jer tu dolazi do najvećeg naprezanja i habanja. Stalno kretanje kotačića od stolice ostavit će ogrebotine i oštećenja na Vašim podovima bili oni parket, laminat ili pvc pod, a samim time stvoriti financijske gubitke i povećati troškove održavanja.Ova podloga će Vašem podu dati novi izgled i nakon dugi niz godina korištenja, štititi vaše podove od svakodnevnog korištenja i mogućih oštećenja te smanjiti troškove održavanja.Zaštitne podloge izrađeni su od polikarbonata i pravo su rješenje koje će produžiti trajanje vašeg poda i uštedjeti novac.

Posiljite upit >>>>

Scroll to Top