Otirači spoljni-unutrašnji

  Otirači spoljni-unutrašnji

    Otirači spoljni-unutrašnji  su Idealna rešenje i kompletan asortiman Otiraca spoljnih-unutrasnjih ulaznih otirača mozete naci na jednom mestu.Garancija na kvalitet proizvoda .

  • Otirači su specijalne podne obloge u ulaznom području, prilagođena za preuzimanje vlage, grube i fine prljavštine kao i čestica peska.
  • Takve zone su vrlo bitan element u održavanju čistoće i sigurnosti Vašeg prostora. Ispravno odabrani i dobro postavljeni otirači produžavaju intervale čišćenja. Zašto su neophodni otirači u vašim poslovnim objektima? Razni oblici prljavštine, peska i vlage svakog dana se unose u Vase poslovne objekte ostavljajući pritom vidljive mrlje i fleke na skupocenim podnim oblogama. Ovo ne samo da može da utiče na prvi utisak poslovnog partnera, stranke ili posetioca koji ulazi u vaš poslovni objekat već može i da bude opasno u pogledu bezbednosti, skupo u pogledu troškova održavanja i čišćenja i u velikoj meri utiče na opšti utisak koji ulazni prostor ostavlja na posetioce kao i na zaposlene. Kvalitetno opremljen ulazni prostor sa odgovarajućim profesionalnim otiračima pruža zaštitu od klizanja a pritom igra bitnu ulogu u smanjenju troškova održavanja.Zone postoje u svakom poslovnom objektu I vrlo su bitan faktor u održavanju čistoće u vašem poslovnom objektu.Uštede i do 65% od Troškova održavanja i značajno smanjuju Habanje i produžuju životni vek podova.Naša preporuka za efektivno odrzavanje Vaših podnih oblogaI: ZONA spoljašna zahvata najgrublje nečistoće(blato,kamenčići,sneg itd)II ZONA unutrašnja -Zahvata sitnije nečistoće(kamenčići,šljunak,vodu itd)III ZONA unutrašnja -Do kraja ocisti finije nečistoće i vlagu.

    Profesionalni otiraci

Scroll to Top