Podovi pvc za restorane terase

Podovi pvc za restorane terase

Koji pod izabrati za balkon, pergolu, verandu ili kućni vellness? Isprobajte pločice iz asortimana Unnix. Nema za cilj da zameni lepotu i šarm prirodnog drveta, već da vam ponudi alternativno rešenje. Terasa i balkon su mesto za opuštanje ili sedenje sa prijateljima. Ako želite da uživate u boravku na balkonu, pored udobnog sedenja, potreban vam je i odgovarajući pod na balkonu. Pod utiče ne samo na izgled balkona, već i na njegovu udobnost i izdržljivost. Zbog toga su Podovi pvc za restorane terase pod izdržljiv, praktičan za održavanje, prijatan za hodanje, a njegovo održavanje je lako.U isto vreme, ne morate očekivati nikakva negativna svojstva drveta, nema opasnosti od degeneracije usled buđi, sušenja ili uvijanja. Specijalna površinska obrada takođe sprečava vidljivo grebanje.

Idealno rešenje za postavku podloge u baštama predstavljaju Unnix podne ploče, švedskog prizvođača, prema Eko standardima i bez emisije štetnih materija. Bergo ploče imaju multifunkcionalna svojstva, odlične su za podove i podloge, kako za spoljašnju, tako i za unutrašnju upotrebu. Kad se završi sezona bašti, mogu lako da se demontiraju i sačuvaju za narednu sezonu.

Naši PVC podovi pored lepog dizajna i boja, pružaju rešenja za probleme za sve vlažne prostore. Podovi se koriste kao podovi za splavove, čamce i brodove, bazene… za razliku od drvenih podova duže traju i imaju veću otpornost na vlagu

PVC podovi za terase procitaj vise …….

Scroll to Top