Resenje pvc poda za garaze

Resenje pvc poda za garaze

osteceni pod u garznom prostoru

Resenje pvc poda za garaze,  možda više volite da imate svoj omiljeni betonski pod u svojoj garaži. I to uprkos činjenici da znate da ima i niz nedostataka. Nije otporan na rastvarače i soli koje se obično nalaze u garaži. Efekat operativnih tečnosti neće uticati samo na njegov izgled tokom vremena. Beton počinje da se raspada. Na njemu će se pojaviti rupe i bićete neprijatno iznenađeni povećanom prašnjavom. Betonski pod možete premazati premazom koji jača betonsku površinu. To je jeftina, ali naporna opcija.

Druga opcija su nosive keramičke pločice. Otporan je na vodu i hemikalije, a čišćenje je lako.Nepravilno postavljeno popločavanje, međutim, donosi značajne probleme.Uvlači vodu u sebe i omogućava da buđ raste. Povećana vlaga može čak izazvati oticanje trotoara.Nedostatak keramike je i njena krhkost. Ako teški predmet padne na pod, pločica će lako puknuti.

  • Ako zelite resenje  na visegodisnjem nivovu to su Forte unnix podovi pvc  
  • Imaju sledeće prednosti:, veoma izdržljiv sistem spajaanjasiguran,postavljanje bez lepljenja
  • Dobru  toplotnu i zvučnu izolaciju i uštedu. Zahvaljujući njima, to je rešenje koje nije samo kompromis.no nego trajno,

Savet: Da li iznajmljujete i ne možete da promenite prvobitni pod? Ili ne želite da investirate u pod koji biste morali da ostavite na mestu nakon iseljenja? Forte unnix  podovi  se brzo polažu i još brže rastavljaju da bi se postavile na drugo mesto.

Čišćenje i održavanje

Fortelock pod možete očistiti jednostavnim brisanjem vodom i običnim deterdžentom. Pod pokazuje natprosečnu otpornost na slabe i razblažene kiseline, baze, sapune i rastvarače. Dizel i jake kiseline neće oštetiti pod ako ga isperite i očistite odmah nakon prskanja.

Pločice zadržavaju oblik, ne pucaju i veoma su otporne na oštećenja. Ovo ćete ceniti, na primer, ako ispustite čekić ili drugi alat. A šta ako posebno jak udarac ipak ošteti pod? Onda to možete sami popraviti za nekoliko minuta. Jednostavno uklonite oštećenu pločicu i zamenite je novom. Za kratko vreme, nećete znati da se ništa dogodilo. Pod će uvek izgledati kao nov.

Karakteristika Forte unnix pločica je sistem odvodnih kanala “Air Flov”. Sprečava zadržavanje vode i pomaže prolaz vazduha ispod pločice. Zahvaljujući tome, formiranje plesni se eliminiše u prostoriji.

Scroll to Top