Unnix Prismatik pvc podloga

Unnix Prismatik pvc podloga

Unnix Prismatik pvc podloga nastala je u saradnji profesionalaca za podove koji su strastveni u dizajnu prostora „Uradi sam“. Kombinacija znanja vrhunskih proizvođača i dizajnera orijentisanih na detalje rezultirala je prvom trouglastom i modularnom podnom pločicomModeran dizajn i atraktivan izgled garantuju prijatan osećaj pri svakom vašem koraku. Podovi za spoljašne prostore su izuzetno laki i jednostavni za oblaganje i ugradnju u svaki prostor. Podovi za spoljašnje prostore su izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji obezbedjuju otpornost na atmosferske uticaje – izuzetno su otporni na jako sunčevo zračenje, velike toplote, otporni su na vlagu kao i na hladnoću, što omogućava izuzetnu dugotrajnost a samim tim i retku obnovu što utiče i na vaš budzet. Idealni su i za oblaganje oko prostora baze

Svaki podskup od dva trougla (kvadrat) može se sastaviti u bilo kom pravcu, nudeći beskonačan broj šablona i grafičkih varijacija koje nikada ranije nisu viđene. Bogatstvo formata trougla vam omogućava da dizajnirate širok izbor podnih dizajna koji odgovaraju vašim potrebama.Koji pod izabrati za balkon, pergolu, verandu ili kućni vellness? Isprobajte pločice iz asortimana Unnix. Nama za cilj da zameni lepotu i šarm prirodnog drveta, već da vam ponudi alternativno rešenje. Terasa i balkon su mesto za opuštanje ili sedenje sa prijateljima. Ako želite da uživate u boravku na balkonu, pored udobnog sedenja, potreban vam je i odgovarajući pod na balkonu.

  • DIMENZIJE
  • 400X400mm X18mm
  • UV stabilizovan kopolimer polipropilen Ekološki prihvatljiv i recikliran
  • 20 godina garancija
  • Klasifikacija požara  Efl-s1
  • otproni na proklizavanje
  • Procitaj vise na sledecoj stranici  >>>

Zakošene prednje ivice ne samo da obezbeđuju lak ulazak i izlazak u i iz prostora, već štite ivice i integrišu ih u celokupni dizajn prostorije. Možete koristiti kombinaciju boja da označite prilaz. U slučaju otvorenih površina, gde se vodeće ivice koriste sa više strana, ugaoni komad postaje spojni element pločica.
Koji pod izabrati za balkon, pergolu, verandu ili kućni vellness? Isprobajte pločice iz asortimana Unnix. Nama za cilj da zameni lepotu i šarm prirodnog drveta, već da vam ponudi alternativno rešenje. Terasa i balkon su mesto za opuštanje ili sedenje sa prijateljima. Ako želite da uživate u boravku na balkonu, pored udobnog sedenja, potreban vam je i odgovarajući pod na balkonu. Pod utiče ne samo na izgled balkona, već i na njegovu udobnost i izdržljivost. Zbog toga je VoodLook pod izdržljiv, praktičan za održavanje, prijatan za hodanje, a njegovo održavanje je lako.U isto vreme, ne morate očekivati nikakva negativna svojstva drveta, nema opasnosti od degeneracije usled buđi, sušenja ili uvijanja. Specijalna površinska obrada takođe sprečava vidljivo grebanje.
Pvc podloga za terase-baste
Scroll to Top