Forte- podovi

Forte- podovi

  • Forte- podovi-Ova vrsta podova  se preporučuje za prostorije koje odlikuje visoka stresa, potreba za izdržljivost,  za kvalitetno i brzu montažu i renoviranje.
  •  smatramo da se koristi u industriji posebno sektor gde se koriste vrlo česta često. Da li je industrija mašinstvo, apoteka ili magacine i isporuku.
  • podovi za garzePodovi u garažama i guma prodavnicama odlikuje posebnim zahtevima za trajnost, održavanje i funkcionalnosti. Standardni pod mora biti pouzdan da izdrži težinu automobila i motocikala, ali i kamiona. Još jedan vrlo čest problem je kapanje motora i mašina tečnosti. Ulje, gorivo i druge naftne derivate može da poremeti izgled i osobine poda. Fortelock Fortelock Laka industrija i homogeni pvc podne pločice se ovde koristi zbog Posebno operativnih dejstava: kao što su guma Skids, za vožnju u i stoji oblasti, za kočenje i odvozi. To je zahvaljujući jakom slojem 100% PVC, što je veoma otporan na stres, hemikalije i površinske vode.

podloge za fitness centre

  • Podovi za Sport u obliku puzli- za vezbanje  je veoma otporni otirač  za sportske aplikacije kao što su teretane prostori za fitnes centre .
  • Podovi za fitnes centara danas nude širok spektar rešenja za svaku oblast i sporta. Ako je to sport i slobodno vreme centar, a zatim sigurnost i udobnost vaših klijenata je na prvom mestu. Glavni naglasak je stavljen ovde ne samo na izdržljivost protiv stresa, ali i na čišćenju i održavanju, jer je pad teških tegova, izlivanje iz sportskih pića i znoja su nezaobilazni deo svakodnevnog života u teretani. Zapamtite da je čist i svež okruženje za presvlačenje pojačava odličnu utisak teretane.
Scroll to Top