Pvc Podovi Za Terase Unnix

PVC podovi za terase iz kolekcije Unnix predstavljaju izuzetno praktično i dugotrajno rešenje za unapređenje unutrašnjih i spoljašnjih prostora. Njihova jednostavna instalacija bez potrebe za lepljenjem omogućava brzo postavljanje čak i na nepravilne podloge. Ove pločice su višenamenske, idealne za različite prostore, od teretana i bazena do privatnih terasa.

Njihova izdržljivost je ključna prednost, s garantovanom nosivošću do 110 t/m², čineći ih otpornim na teže udarce i pritiske. Osim toga, pružaju visok nivo sigurnosti zahvaljujući svojoj otpornosti na klizanje i UV zračenje. Ova svojstva čine ih posebno pogodnim za spoljašnje prostore, gde su izloženi promenljivim vremenskim uslovima.

Simetričan sistem zaključavanja omogućava kreativnost u postavljanju pločica, pružajući fleksibilnost u dizajnu. Bez obzira na to da li se koriste oko bazena, u saunama ili teretanama, PVC podovi Unnix kombinuju estetiku i funkcionalnost, nudeći praktično i atraktivno rešenje za poboljšanje bilo kog prostora.

Scroll to Top