Protiv klizna zaštita Gripp

Protiv klizna zaštita Gripp

Stepenice i glatki podovi predstavljaju povećan rizik od slučajnog klizanja. Ova mesta je dobro zaštititi posebnom trakom protiv klizanja. U tu svrhu naša kompanija preporučuje brendirani i provereni proizvod odličnog kvaliteta i razumne cene – GRIPPER traku. Ekskluzivni smo distributer proizvoda ovog brenda

 

 

  • Proklizati se mozemo na raznim površinama. Može se desiti se spotaknemo  napolju. Tamo su glavni uzrok proklizavanja najčešće vremenski uslovi – sneg, kiša. Proklizavanja se dešavaju i unutar zgrada. Razlozi su loše obezbeđene površine na kosinama, glatke, klizave stepenice, mokri ili zauljeni podovi. Upravnici zgrada vas obaveštavaju da morate biti oprezni, jer je površina klizava. Ali to nas ne sprečava da padnemo, čak i ako smo veoma oprezni. Želimo da smanjimo rizik od klizanja, padova, bolova u udovima i, u ozbiljnijim slučajevima, preloma. Otuda i pitanje. Koja zaštita protiv klizanja je najbolja?

Profesionalna resenja zamzastitu od proklizavanja

Stepenice i glatki podovi predstavljaju povećan rizik od slučajnog klizanja. Ova mesta je dobro zaštititi posebnom trakom protiv klizanja. U tu svrhu naša kompanija preporučuje brendirani i provereni proizvod odličnog kvaliteta i razumne cene – GRIPPER traku. Ekskluzivni smo distributer proizvoda ovog brenda u Srbiji za poznatog ditributera iz EU.

Kako resiti spreciti padove usled proklizavanja

  • Upotreba GRIPPER traka protiv klizanja značajno povećava nivo bezbednosti kako u javnim zgradama tako iu stanovima. Može se lepiti na keramiku, drvo, metal i druge glatke površine. Savršen je za mesta sa velikim prometom, kao što su škole,prilazi marketima,bankama,poslovnim zgradama.
  • Sa gornje (upotrebljive) strane, trake protiv klizanja imaju teksturu kvarcnog peska koja je snažno ugrađena u elastičnu masu podloge. Lepe se silikonom za beton keramiku ili bilu koju povrsinu , GRIPPER traka se izuzetno lako postavlja. Dostupne su različite dimenzije traka, uključujući  i L profile. U našoj ponudi su i trake za lepljenje na mestima sa povećanom  opasnosti od proklizavanja ulazi u poslovne prostore,prilazi marketima Kada je pravilno postavljeni ,Griper traka profil zadržava svojstva protiv klizanja do 5 godine ili duže u zavisnosti upotrebe.

 

Scroll to Top