Otiraci-za-restorane-hotele 

Otiraci-za-restorane-hotele su Standardni otirači koji pomažu u održavanju čistoće i izgledu vašeg prostora!

Unnix standardna kolekcija otirača obuhvaća profesionlne  otirača od sintetičkih vlakana, ​​pamuka i mikro pamučnih tkanja i gumene podloge.

Trebate li otirač koji će vam pomoći da osigurate čistoću prostora i imovine vaše tvrtki? Naši standardni otirači za najam imaju značajan utjecaj na održavanje čistoće prostora, a kao posljedica toga utječu i na troškove čišćenja. Naša kolekcija pruža odgovarajuće mogućnosti otirača za različita mjesta ulaza i izlaza.Otiraci-za-restorane-hotele od sintetičkih materijala su idealni za mjesta na kojima se prljavštinu i pijesak unose izvana, kao što su dvorana i predvorja. Naša kolekcija otirača za najam također uključuje i ekološki eko otirač od sintetičkih vlakana s izdignutim tkanjem od 100% recikliranog materijala.Zahvaljujući svojem izvrsnom upijanju pamučni i mikro   pamučni otirači su idealni za mjesta s puno vode i blata. Industrijski otirač je jednostavan odabir za područja u kojima postoji veliki rizik od prljanja poda.

Izdržljivost i veliki kapacitet skupljanja prljavštine čine ove profesionalne otirače za ulaze savršenim izborom za visoko frekventna mesta kao što su ulazi, hodnici, liftovi i recepcije ili stambene zgrade. Tamno siva boja se idealno uklapa u svaki enterijer.  Ovaj profesionalni otirač zadržava vlagu i prljavštinu u velikoj meri, tako da nečistoća se ne unosi u objekat.  Samim tim smanjuje se habanje unutrašnjeg prostora i postiže se visoki nivo higijene u objektu.  Zahvaljujući profesionalnom otiraču, potreba za svakodnevnim spremanjem je smanjena, pošto se prljavština zadržava već na ulazu u objekat.Izuzetne performanse u zadržavanju prljavštine.  Otporan na klizanje.  Idealan otirač za ulaze, holove i za postavljanje ispred liftova.

 

Scroll to Top