Podovi za Igraonice-Decu

 Igraonice za Decu su Interna igrališta koja su  idealno mesto gde se nudi zabava za decu svakog uzrasta, čak  i u lošim vremenskim uslovima.

  • Često ih srećemo u tržnim centrima, restoranima, hotelima, kafićima, prodavnicama i robnim kućama.Podovi  Forte su idealni za resenja igraonica za sve uzraste dece,Ako deca treba da budu aktivni i istražuju uglove sveta igru, sredinu u kojoj uživaju, zabavne atrakcije i mora osećati bezbedno. Iz tog razloga, potrebno je da  to bude sigurna podloga podna kao sto je Forte pod...
  • Podne pločice Forte osigurava bezbednu i prijatnu površinu i udobnost , podloga koja nije hladna.
  • Zahvaljujući specijalno dizajniranim šarama smanjuje rizik od klizanja čak i i usvim momentma.Vase dete ce se prijatno osecati na ovom podu dok se bude igralo.
  • Ova vrsta podova se preporučuje u područjima gde nije potrebna maksimalna otpornost na stres, ali i dalje se bavi komunalnim prostora. Ova vrsta podnih podova je pogodan za posebno domaćinstva – garaža, podruma, kotlarnica, ali i za fitnes centrima, školama ili poslovnih prostorija.Cenićete savršenu konfiguraciju kanalom na dnu svake pločica u mestima centralne sa dinamičkom opterećenju ili tačke.
  • Ploce forte dimenzije: 510mmx5100nn
Scroll to Top