Zaustavite viljuskare koji sire prljavštinu

Zaustavite viljuskare koji sire prljavštinu

Da li imate problema sa održavanjem čistoće i sigurnosti vašeg objekta ili skladišta? Ako viljuškare koristite za premeštanje robe spolja i nazad u vaše skladište, onda bi ovo mogao biti glavni izvor problema.

industrijski otiraci

Za borbu protiv ovoga problema dizajnirano je jednostavno rešenje:industrijski otirac

Ako vaši viljuškari tokom celog dana nekoliko puta putuju napolje i nazad u vašu zgradu, sa sobom mogu da ponesu više od robe koju nose.

Nečistoća, blato i voda se prate unutra na točkovima viljuškara, a zatim se mogu dalje pratiti oko zgrade na obući ljudi. Nečistoća i voda na točkovima viljuškara ne samo da mogu dovesti do nezgoda i klizanja, već smanjuju nivo čistoće i higijene vašeg objekta. Problem se pogoršava u lošim vremenskim uslovima ili ako je teško održavati vaše skladište bez prljavštine i blata.

Postavljeni na ulaznim mestima vašeg skladišta, otiraca industrijskog za viljuskarw uklanjaju nečistoću i vlagu sa točkova viljuškara. Imaju dvostruku konstrukciju otpornu na lomljenje koja može podneti težinu natovarenog viljuškara i koja zadržava prljavštinu u prostirci, gde se lako može očistiti na kraju dana.

 

Scroll to Top