Industrijski Otirači podloge

Industrijski Otirači podloge

Industrijski Otirači podloge su Bezbednosni Otirači koje se koriste u  industriji ili za komercijalnu upotreb,osnovna namena im je da smanje zamor radnika ili korisnika za vreme osmocasovnog rada,na liniji,za radnom masinom ili na prodajnom mestu.Treba uvek obratiti pažnju na izbor i kvalitet  industrijskih podloga u industrijskom okruženju  koje će se postaviti.. Namena industrijsko-ergonomskih podloga odVelikog značaja je na svim mestima gde radnici provode duži vremenski period u jednom položaju jer one pomažz otklanjaju osećaju umora radnika. Zbog toga su pogodne za svaki vid fabrika i radionica različitih tipova. Koriste se u industrijama sa suvim, masnim(uljnim)i mokrim okruženjem.

U pondi unnix-sfety prodaje imate veliku lepezu profesionlnih  bezbednosnih podloga  za rad u indstrijskom okruženju:

Karakteristike pvc otirača : podloge istovremeno štiti pod i omogućava smanjenje umora korisnika za vreme rada.Otirači se mogu prilagoditi bilo kom obliku i dimenziji  zavisnosti od potrebe.Povrsine industrijskih pvc podloga su antiklkizne ..

Karkteristike gumenih industrijskih otirača :

Karakteristike ergonomskih otirača i podloga:

  • Za Bezbednije i zdravije radno okruženje  treba koristit  ergonomske otirače protiv zamora.

    Kako je po Zakonu o bezbednosti na radu predviđeno da se radnicima obezbedi sigurno radno okruženje, pa tako i stabilna podloga za poslove koje obavljaju, pri čemu stoje i do 8 sati, industrijski gumeni podovi postaju sastavni deo radne opreme svakog industrijskog okruzenja. Zahvaljujući njima, povećavaju se sigurnost i bezbednost na poslu ,a samim tim i produktivnost na radu. Radnicima nestaje bol u nogama i kičmi. Smanjuje se zamor tela i povećava se koncentracija, , a na ovaj nacin  se povecava kvalitet  na poslu .

 

Scroll to Top