Otiraci za noge-extra

Otiraci za noge-extra

  • Otiraci za noge-extra suProfesionalni Otirači ulazni koji su postali neizostavan detalj u cuvanju vasih poslovnih i stambenih prostora od razne prljavštine.Prljavština unesena u građevinske objekte na obući može biti abrazivna za osjetljive površine kao što su mramor, drvo ili laminati. Mnoge površine postaju klizave zbog vlage koju unesu posjetioci  na svojim nogama, što može ugroziti sigurnost posetioca u vasem poslovnom prostoru. Pojačano trošenje tepiha i drugih vrsta podnih obloga može nastupiti zbog prljavštine unesene na obući i dojam stvoren pažljivo dizajniranog ulaza može biti uništen.

  • Idealno je uređen onaj poslovni prostor ili stan u kojem je sve na svojem mjestu. Takav je prostor svetao, čist te dobro zaštićen od nepoželjnih utjecaja izvana. ProfesionalniOtirači su bitna stavka u takvom uređenju poslovnog  prostora, a najviše u pogledu čistoće i budućeg održavanja prostora. Smanjite troškove čišćenja i održavanja poslovnog prostora postavljanjem efikasnog otirača koji će zadržati krupne i sitne nečistoće i vlagu na samom ulazu. Osim spomenutih aluminijskih otirača u našoj ponudi nalaze se unutarnji i vanjski otirači raznih struktura i stupnjeva čvrstoće.

Vrhunski dizajn
za vaš Poslovni i Stambeni prostor

Profesionalni tirači ulazni su postali neizostavan dekorativan detalj prilikom opremanja interijera i eksterijera. S obzirom na mogućnost odabira dezena naši otirači savršeno se uklapaju u ambijent prostora kojem su namijenjeni. Otirače nudimo u standardnim dimenzijama i debljinama, ali i u formatu po želji. Pružamo vam i mogućnost individualiziranog dizajna (logotipa ili osobne poruke) otirača. Široka paleta boja i dimenzija, više vrsta i stupnjeva čvrstoće s obzirom na upotrebu učinit će vaš izbor još lakšim.

Procitaj vise na starnici: https://unnix.rs/upijajuci-otiraci-ulazni/