Higijenski otirači unnix

   Higijenski otirači unnix  podloge sa dezinfekcijom i higijenskim tretmanom namenjene su mestima sa povećanim higijenskim standardima, kao što su pogoni za proizvodnju životinja i biljaka, u prehrambenoj industriji, u klanicama, u kozmetičkim i farmaceutskim kompanijama, laboratorijama, kao zaštita od unošenja patogena .
Takođe se mogu koristiti u bolničkim ustanovama gde je potrebna sterilna sredina. Dezinfekcijski  otiraci čiste djon obuce, kolica i automobile. Higijenski otirači sprečavaju stvaranje plesni i bakterija.

Dezobarijere za dezinfekciju obuce

  • Dezobarijera je  neophodne u procesu uvodjenja HACCP standarda , odnosno sistema bezbednosti hrane u industriji
  • .Dezobarijere se koriste na ulazima u zatvorene prostore, uključujući osetljive segmete proizvodnih hala prehrambene i farmaceutske industrije i operacione sale.Dezbarijera treba da bude široka tako da u potpunosti pokriva širinu ulaza za zaposlena lica i širinu ulaza za transportna sredstva.
  • Na ulazu i izlazu iz dezbarijere mora da bude kosina kako bi vozila lako prolazila.,

Antibakterijski ulazni otiraci

  • Višeslojni higijenski antibakterijski samolepljivi otirači ili „suva dezo barijera“, sadrži 30 slojeva zaštite za najviši stepen higijene na ulazu.  Listovi su numerisani, od 1 do 30, za svaki dan u mesecu.
  • Oblast upotrebe :bolnice, operacione sale, laboratorije, intezivna nega, elektronska industrija i svi ostali objekti koji zahtevaju visok nivo higijene i sterilnosti.
  • Higijenski otirači Za medicinske ustanove, proizvodnju lijekova, elektroničkih komponenti …  Dimenzije: 90 x 45 cm,,116 x 66cm

Ostavite odgovor