Ugaona zidna zastita

Ugaona zidna zastita od habanja

Ugaona zidna zastita  uglova mogu se koristiti za zaštitu uuglova zidova  u zgradama,poslovnim prostorima i područjima gde postoji visok rizik od oštećenja.

  • Ugaoni odbojnici  materijal je po protivpožarnoj klasifikaciji spadaju u grupu B-S3(serdifikat  o testiranju) Otporan je na udarce, i na najčešće upotrebljavane hemikalije, takođe štiti pred razvojem bakterija, plesni in gjlivica. Iako ima tačkast(reljefni) izgled, koji dobro prikriva moguća oštećenja, površina je nepropustljiva, što omogućava jednostavno čišćenje masnoće i fleka sa običnim deterdžentima. Takođe i fleke u boji kao i od različitih medicinskih materijala se lako čiste sa posebnim sredstvom , koji nije otrovan. Zbog ovih karakteristika se zidna zaštita unnix često upotrebljava u bolnicama,saobama cekaonicaam,skolama
  • Ugaoni odbojnici  su uradjeni od standardne PVc elemenata,aluminijuma
  • Mogu se montirati pomocu samoljepljive trake ili pomoću ljepila za montažu.

 Zastita uglova zidova od prljanja

Najpopularnija verzija zidne ugaone zaštite, odnosno ugaone zaštite sa konstantnim uglom od 90 stepeni, je jednolična konstrukcija sa ravnom strukturom, zahvaljujući kojoj ne strši iz zida i diskretno štiti ivicu zida od oštećenja .

  • Kombinacija PVC-a i akrila, zajedno sa posebnom površinskom teksturom, datom u procesu proizvodnje, čine proizvod mehanički otpornim na pukotine, savijanja i ogrebotine. Naša kolekcija boja omogućiće vam da odaberete boju koja odgovara skoro svakom vasem poslovnom prostoru ili vasem stanu..
  • Nudimo uglove: ojačane, elastične za apsorpciju udara, nehrđajući čelik,guma i PVC. Dostupni su uglovi različitih dužina i dimenzija „krila“ i sa fiksnim ili podesivim uglom otklona. PVC kutovi, dolaze u bogatim bojama i transparentnim..
  • Namena: .   Za ugaonu zidnu zastitu  u Bolnicama,cekaonicama,ambulantama,školama,poslovnim objektima i na drugim mestima.

Приказани сви од укупно 8 резултата