Safety-Protivklizne Trake

  • Safety-Protivklizne Trake-Antiklizni gumene trake  protiv klizne za stepenice koji svoju primenu nalaze u zaštiti prostora gde je neophodno zaštiti podne obloge od proklizavanja.
  • Zimi smo praktično celu sezonu izloženi klizanju prouzrokovano snegom i zaleđenim stepenicama i strmim prostorima. Protivklizne Trake-Safety otiraci su jedinstveni proizvod, posebno dizajnirani za zaštitu na klizavim stepenicama. Zahvaljujući svojom jednostavnom postavkom i održavanjem antiklizne trake su izuzetno izdržljiv i zahvalan proizvod, što su pokazala brojna testiranja i dugogodišnje iskustvo. Većina nezgoda može se sprečiti korišćenjem neklizajuće zaštitne podloge – Antiklizne trake-Atiklizni otiraci. Na tržištu postoji mnogo rešenja, ali često nemaju veoma dug vek trajanja. Antiklizne trake-Atiklizni otiraci su trajno rešenje za klizave površine. Antiklizne trake-Atiklizni otiraci se mogu prethodno iseći na željenu veličinu i instaliraju direktno pomoću lepka i zavrtnja za metal, beton, cigle i drvo itd. Antislip-Gripp trake ili ploče izrađene su od poliesterskih staklenih vlakana ojačane tvrdim aluminium oksidom koji sprecava proklizvanje i klizanje. Proizvod je potpuno neraskidiv, otporan na ekstremne vremenske uslove, UV stabilan. Lagan za korišćenje i postavljanje.
  • Protivklizne trake su  bezbednosna zastita  od kliznih stepenica i zaštitnih pokrivača ispunjava najviši standard u pogledu sigurnosti i trajnosti. Idealan za industrijska, komercijalna ili javna stepeništa i zemljišta, asortiman Grp može se primeniti na različitim površinama, uključujući beton, čelik i drvo na novim ili dotrajalim stepenicama.