Podovi za tehnicki Pregled

Podovi za tehnicki Pregled forteclok zahvaljujući kvalitetu, postojanosti i izdržljivosti podnih ploča. Nudimo vam brzo i jednostavno rešenje za podove tehnickog pregleda pod bez lepljenja, . Podne ploče su bezbedne i otporne na klizanje i pri uslovima vlage.

Forteclok industrijske podne ploče  su odlično rešenje za podove u uslovima prekomernog habanja, prevelike prašine i prljavištine, povišene vlage ili kontaminacije. Privlačne su, otporne na habanje, ulja, hemikalije i fizička oštećenja i predstavljaju pogodno rešenje za servise, garaže i radionice.

Isporučuju se u velikom izboru atraktivnih boja i četiri dezena sa debljinom ploča od 4 ,6,5 i 7,8 mm u zavisnosti od vrste podova, tako da je dizanje visine poda minimalno. Kombinacijom boja ploča može se napraviti atraktivan dizajn i obeležiti važni delovi.

Glavne karakteristike podova za tehnicki pregled

  • Prednosti Forte podova :za razliku od epoksidne smole, poliuretanske smole, podne boje i tradicionalnih industrijskih podova,
  • Forte® podovi se mogu  postaviti direktno preko gotovo bilo koje tvrde površine. Pukotine, procepi i oštećeni sloj od smole, lakirana boja, prašina, prljavština, vlažnosti ili problem druge vrste..
  •  Vrlo brza montaza  Forte podova :puzl  sistem klik”  za povezivanje znači da Forte® može biti brzo I  sa vrlo malo zastoja postavljen.
  • Za razliku od drugih industrijskih podova, ako I dodje do oštećenja ploče,  oštećena ploča se može podići i zameniti u nekoliko minuta.
  • Garancija na kvalietet
  • Serdifikat o kvalitetetu
  • vodonepropustna površina
  • otporan na ulja i maziva, baze i kiseline
  • Podnosi veoma visoka opterećenja.
  • Visoka nosivost naših podova omogućava postavljanje teških mašina, saobraćaj viljuškara, utovar kamiona.

Upotreba : podovi za atoservise,salone automobila,hale,radionice,prehrabrena industrija

podovi za garaze

Podovi forteclok zadovoljavaju sve vaše zahteve. Nudimo vam savršeno rešenje za proizvodne i magacinske prostore, ali takođe i za izložbene i prodajne hale..

Dugotrajnost Podova FORTECLOK

Forteclok podovi  se koriste za podove u fabrikama, proizvodnim pogonima, magacinima, garazama,servisima, kancelarijama, halama, hangarima, radionicama širom Evrope  već više od 25 godina. Podloge su dizajnirane da izdrže maksimalno opterećenje, a da pritom svojim izgledom i karakteristikama predstavljaju sigurno rešenje na visegodisnjem nivovu..

Prdnosti ovih podova su veliki podove mozete koristit godinama i uvek ih mozete preseliti na na nekodrugo mesto i da ih daje koristite.

LAKO ODRŽAVANJE:

Foreteclok  industrijske podne ploče se lako održavaju, mogu da se brišu suvom krpom, džogerom, rotacijskom četkom ili da se usisavaju.

Montaža podova :moze da se vrsi  preko oštećenog epoksidnog poda, betona, asfalta, pločica, laminata.

Industrijski podovi  FORTECLOK se mogu postavljati bez pomeranja mašina i prekidanja proizvodnje. Omogućavaju montažu na podovima bez hidroizolacije i lepkova čime se štedi na vremenu i novcu,wsto je bitna stavka za svakog poslodavca.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.