Otiraci za Restorane hotele

Otiraci za Restorane hotele

Otiraci za Restorane hotele ulazni,spoljnji,logo i za Kuhinje-keterig gumeni otiraci

  • Koji spadaju u red industrijskih anti-zamronih otiraca koji ispunjava sve zahteve propisane HACCP-u,
  • Gumeni professionalni otirači se preporučuje za korišćenje prehrabrenoj industriji ,idealan za oblasti kao što su kuhinje,Restoranima brze hrane..
  • Profesionalni ulazni i spoljnji otiraci se koriste na mestima gde treba sprecit unosenje prljavstine…

Standardni otirači pomažu u održavanju čistoće i izgledu vašeg prostora!

Lindströmova standardna kolekcija otirača obuhvaća iznajmljivanje otirača od sintetičkih vlakana, ​​pamuka i mikro pamučnih tkanja i gumene podloge.

Trebate li otirač koji će vam pomoći da osigurate čistoću prostora i imovine vaše tvrtki? Naši standardni otirači za najam imaju značajan utjecaj na održavanje čistoće prostora, a kao posljedica toga utječu i na troškove čišćenja. Naša kolekcija pruža odgovarajuće mogućnosti otirača za različita mjesta ulaza i izlaza. Otirači od sintetičkih materijala su idealni za mjesta na kojima se prljavštinu i pijesak unose izvana, kao što su dvorana i predvorja. Naša kolekcija otirača za najam također uključuje i ekološki eko otirač od sintetičkih vlakana s izdignutim tkanjem od 100% recikliranog materijala.

Zahvaljujući svojem izvrsnom upijanju pamučni i mikro pamučni otirači su idealni za mjesta s puno vode i blata. Industrijski otirač je jednostavan odabir za područja u kojima postoji veliki rizik od prljanja poda.

Ниједан производ не одговара изабраним критеријумима.