Otiraci za poslovne prostore

Otiraci za poslovne prostore

…Otiraci za poslovne prostore ulazni  profesionalni  efikasno zadržavaju sitniju i krupniju nečistoću i sprečavaju unošenje vlage sa obue u objekat, čime pružaju dodatnu bezbednost i sigurnost..

  • Za efikasno resenje preporučuje da se nabavi ulazna min. dva Otiraca za zone ciscenja. Prvi Otirac na otvorenom da se uklone grube nečistoće i druge unutrašnje smanjivanje vlage, prašine i prljavštine preostalih. Mnogo efikasnije, međutim, da polože više otiraca i spolja i iznutra zgrada. To stvara takozvanu zonu čišćenja. Ova zona čišćenje obično podrazumeva dva do tri otiraca u poslovnom delu. Koriscenjem i zona čišćenje eliminiše do 95% nečistoća i pre nego što su ušli u zgradu i na taj način znatno smanjuje troškove čišćenja i održavanja.
    Zona I – Izvan čišćenje OTIRAC , uglavnom koristi gumene patosnice sa rupama. Koristi se za uklanjanje grube nečistoće kao što su sneg i blato.
    Zona II – predvorju se uglavnom koriste gumeni mat sa vodećom ivicom i efekat pranja zuba, ili tekstilne prostirke sa dovoljnom upijanja vode. Obuća osloboditi od preostalih grube prljavštine. Ove prostirke imaju rupe tako da voda izlazi iz njih.
    Zona III – unutrašnji tekstilne služi za snimanje vlage i prašine se koriste
  • U  ponudi imate velik izbor  : Antikliznih resenja za Stepenice
Ниједан производ не одговара изабраним критеријумима.