Zastita parketa od stolice

Zastita parketa od stolice  kako da resimo problem,pitamo se da li postoji način da se zaštiti pod od ogrebotina koje proizilaze pod točkovima kancelarijske stolice?

  • Resite problem sa oštecenim podom Parketom u vasoj kancelariji,obezbedite se na vreme da vas pod nebi izgledao ovako.  

 

Problem oko zastite vasih tvrdih podova u vasim poslovnim protorima kanelarijama i radnim Sobama.Svakodnevnom upotrebom Kancelarijske stolice u poslovnm prostoru ili u radnoj sobi upotrebom Stolice i dugoročno kretanje točkova na jednom mestu može da izazove  Trajna oštećenja na površini, promene boje, i uništavanja dekorativnog sloja poda. ,Postoje štete koje zahtevju popravku i sanaciju tvrdih podova , a samimi tim prave vam trsoskove  .

 

       U ponudimo imamo velik izbor razlicitih dimenzija zaštitnih  podloga za Stolice, radi zatite tvrdih podva parketa.

  • Ispod kancelarijskih  stolica su najfrekventniji dijelovi poda jer tu dolazi do najvećeg naprezanja i habanja. Stalno kretanje kotačića od stolice ostavit će ogrebotine i oštećenja na Vašim podovima bili oni parket, laminat ili pvc pod, a samim time stvoriti financijske gubitke i povećati troškove održavanja.Ova podloga će Vašem podu dati novi izgled i nakon dugi niz godina korištenja, štititi vaše podove od svakodnevnog korištenja i mogućih oštećenja te smanjiti troškove održavanja.Zaštitne podloge izrađeni su od polikarbonata i pravo su rješenje koje će produžiti trajanje vašeg poda i uštedjeti novac.

Posiljite upit >>>>