Subotica_Pozoriste 122

O nama Unnix-Safety

Unnix Safety je kompanija koja se bavi uvozom i prodajom profesionalnih ulaznih i indutrijskih  bezbednosnih otirača i podova, zaštitne odeće i obuće, kao i drugom ličnom zaštitnom opremom. Sedište veleprodaje se nalazi u Subotici.

Kao kompanija Vam garantujemo najviši kvalitet našeg celokupnog asortimana unapređujući svakodnevno našu ponudu u skladu sa najnovijim modnim dizajnovima i svetskim standardima, što potvrđuju brojni sertifikati i priznanja. Predanim radom u proteklim decenijama stekli smo poverenje preko 10.000 naših klijenata.

  • Profesionani  Otirači su ulazne tekstilne  specijalne podne podloge u ulaznom području, prilagođena za preuzimanje vlage, prljavštine i čestica peska sa obuće.  Osnovna im je prednost vrlo visoka moć upijanja prljavštine i vode te njihova izdržljivost na ulazima u prostore pojačane frekvencije kao što su trgovački centri, hoteli i dr.Efikasni sistemi profesionalnih otirača Vam mogu biti od velike koristi pošto je njihova primena da na samom ulazu hvataju, zadržavaju i sakrivaju što veću količinu nečistoće.